Kurssit ja ryhmät

KURSSIT

Etäkursseilla voit helposti oppia oman kotisi rauhassa tai missä tahansa oletkin. Etäkurssit toteutetaan videoyhteyden kautta pyrkien mahdollisimman normaaliin livekurssikokemukseen. Osallistujat näkevät toisensa ja voivat kommunikoida ja esittää kysymyksiä kuten tavallisella kurssilla. Osa kursseista on verkkokursseja itseopiskeluun, jolloin voit omassa rauhassa koska tahansa kunnella ja tehdä harjoituksia ja myös lukuisia kertoja uudelleen. Myös verkkokursseilla on opettajan jatkuva tuki.

Energiahoitokurssi 1

Energiahoitojen tekeminen on yksinkertaista ja jokaisen on mahdollista se oppia. Aiempaa kokemusta energiahoidoista ei tarvita. Kurssilla aktivoidaan ja harjoitellaan kykyä välittää parantavaa energiaa, joka jokaisella on olemassa, vaikka ei sitä itse tietäisikään. Kurssi vastaa myös hyvin voimakasta hoitoa ja käynnistää sisäisen puhdistusprosessin, joka kestää pidemmän aikaa. Vaikutukset saattavat ilmetä mm. mielen tasapainona, positiivisempana suhtautumisena asiohin, intuition voimistumisena, sydämen avautumisena, ilona jne.
Pääpaino on käytännön harjoituksissa ja parantavaksi kanavaksi avautumisessa. Kurssi pidetään pienessä ryhmässä videoyhteydellä.

Kurssin aiheita ovat mm.

 • energioiden tunteminen
 • erilaisia itsehoitotapoja
 • muiden hoitaminen (myös intuitiivinen)
 • kaukohoito
 • chakrat
 • maadoitus
 • rentoutuminen ja lyhyet meditaatiot

Hinta: 175 € / vkl  (myös osamaksu)

Ilmoittaudu sähköpostilistalle, niin saat tiedon seuraavasta kurssista.

 

Energiahoitokurssi 2

Kurssi sopii parhaiten 1-kurssin tai jonkin muun esim. reikikurssin käyneille, joilla on jo hieman tietoa energioista. Kurssilla lisätään tietämystä energioista ja erilaisista hoitotavoista. Energioiden tunteminen ja voimistunut energianvirtaus auttaa myös voimaan paremmin ja suojautumaan ympäristön raskailta energioilta erilaisissa tilanteissa. Pääpaino on käytännön harjoituksissa. Kurssilaiset voivat halutessaan harjoitella keskenään myös kurssipäivien välissä, kertoa kokemuksistaan ja esittää kysymyksiä helposti nettiryhmän kautta.

Kurssin aiheita mm.

 • erilaisia itsehoitotapoja
 • muiden hoitaminen
 • erilaisia hoitotekniikoita
 • intuitiivinen hoitaminen
 • kaukohoito
 • lisätietoa chakroista
 • tilan puhdistus
 • oma voima
 • rentoutuminen ja läsnäolo
 • lyhyitä meditaatioita/mielikuvaharjoituksia
 • Hinta: 450 € / 5 päivää (voi maksaa 2-3 osassa)

  Kurssipäivä on viikonloppuisin 1-2 viikon välein. Ilmoittaudu odotuslistalle.
   

  Oman elämän luominen ja manifestointi

  Mikä tekee onnelliseksi juuri Sinut? Mistä nautit tai unelmoit? Jos et vielä tiedä, ei sekään haittaa. Selvitämme kurssin aikana syvempiä toiveitamme samalla kun luomme uudenlaista elämää. Riittää, että haluat parempaa elämää ja sitoutua tekemään asioita itsesi hyväksi. Omasta sitoutumisestasi ja tahdostasi riippuu kuinka paljon muutosta elämässäsi pääsee tapahtumaan.

  Runsautta on monenlaista, esim. rakastava perhe, ystävät, eläinystävät, parisuhde, merkityksellinen innostava työ, harrastukset, matkustaminen, rahaa ja aikaa unelmille, mikä tahansa mikä tekee onnelliseksi.

  Ohjatut energiaharjoitukset ja lyhyet meditaatiot ovat tärkeä osa kurssia. Ne auttavat yhteyteen omaan voimaan, rohkeuteen, syvempiin toiveisiin ja korkeampaan energiaan, joka auttaa toiveita toteutumaan helpommin.

  Kurssi pidetään pienessä ryhmässä videoyhteydellä viikon välein 2-3 h / kerta. Lisäksi kotitehtäviä ja harjoituksia tapaamisten välissä.

  Hinta: 333 € / 7 kertaa  (myös osamaksu)

  Ilmoittaudu odotuslistalle

  Tunne Chakrasi - syventävä chakrakurssi 2 kuukautta

  Tervetuloa tutustumaan chakroihisi laajan tiedon ja erilaisten harjoitusten kautta. Keskitymme joka viikko yhteen seitsemästä päächakrasta ja viimeisellä viikolla teemme vielä harjoituksia kaikille. Opiskelemme ja harjoittelemme ryhmänä, vaikka kurssi pidetäänkin verkkokurssina. Koko ryhmä keskittyy pääosin samaan chakraan viikon ajan, jolloin tuemme toisiamme myös energeettisesti.

  Opetus on videoina, joita voit katsoa itsellesi parhaimpina ajankohtina ja lukuisia kertoja uudelleen oppimisesi, harjoitustesi ja rentoutumisesi tueksi. Voit myös kysyä kysymyksiä joko yksityisesti tai ryhmässä.

  Kurssilla saat mm.

  • Laajempaa tietoa chakroista ja miten chakrat vaikuttavat elämääsi
  • Opit tunnistamaan mihin chakraan milloinkin kannattaa keskittyä

  • Monenlaisia harjoituksia ja tapoja puhdistaa ja avata chakroja, myös kivet ja eteeriset öljyt
  • Useita tapoja maadoitukseen
  • Harjoituksia, mielikuvaharjoituksia, meditaatioita ja jooga-asentoja erillisinä videoina, jolloin voit helposti löytää ja valita sillä kertaa haluamasi
  • Mahdollisuuden tehdä paljon tai vähän omien aikataulujesi ja tuntemustesi mukaan ja myös varsinaisen kurssin jälkeen
  • Opettajan ja ryhmän energeettisen tuen
  • Mahdollisuuden kysyä lisää aina kun siltä tuntuu

  Hinta: 149 €

  RYHMÄT

  Syvärentoutus ryhmässä videoyhteydellä

  Syvärentoutus on erittäin rentouttava ja stressiä poistava. Rentoutuksen aikana ohjataan keskittymään hengitykseen ja kehon eri osiin, jolloin mieli hiljenee ja rentoutuminen syvenee asteittain yhä syvemmälle.

  Ilmoittaudu sähköpostilistalle, niin saat tiedon seuraavasta kerrasta

  Syvärentoutus -tallenteen voit hankkia täältä

  Hinta:  15 € / kerta

  Sydänmeditaatio videoyhteydellä

  Lyhyt rentoutuminen yhdistettynä meditatiivisiin visualisointeihin ja sydänyhteyden voimistamiseen auttaa hellittämään, rauhoittaa mielen ja tuo joskus jopa eufoorisen ihanan ja kevyen olotilan. Sydänmeditaatio on helppo ja sopii kaikille.

  Ilmoittaudu sähköpostilistalle, niin saat tiedon seuraavasta kerrasta

  Sydänmeditaatio -tallenteen voit hankkia täältä

  Hinta: 15 €

  Sydänilta

  Sydänillasssa tehdään kaksi 20-30 min ohjattua meditaatiota visualisointeineen erityisesti sydämen tasolle keskittyen. Sydänyhteyden voimistaminen on tehokas tapa tuoda mielenrauhaa, läsnäoloa ja hyvää oloa. Aiempaa kokemusta meditoinnista ei tarvita ja aika tuntuu lyhyeltä mielen hiljennyttyä.

  Meditaatioiden välissä vietetään sydäniltaa keskustellen hyvässä hengessä teetä, kahvia ja pientä purtavaa nauttien.

  Sydänillat ovat tällä hetkellä tauolla.

  Hinta: 20 €

  Rauhanmeditaatio videoyhteydellä

  Rauhanmeditaatiossa tuodaan keskittymisen ja visualisointien avulla rauhaa itseen, ympärille ja koko maailmaan. Ihanan puhdistava, hyvää oloa ja keveyttä tuova meditaatio. Rauhanmeditaatio on helppo ja sopii kaikille.

  Ilmoittaudu sähköpostilistalle, niin saat tiedon seuraavasta kerrasta

  Rauhanmeditaatio -tallenteen voit hankkia täältä

  Hinta: 15 €

  Enkelihoito etäryhmässä

  Aloita viikonloppusi puhtaammassa ja korkeammassa energiassa. Hoito ja ohjaus tehdään videoyhteydellä.

  Ilmoittaudu sähköpostilistalle, niin saat tiedon seuraavasta kerrasta

  Enkeliyhteys -tallenteen voit hankkia täältä

  Hinta: 15 €

  Runsaushoito etäryhmässä

  Hoidon aikana puhdistetaan pois esteitä runsauden totetumiselta ja yhdistytään korkeampiin energioihin. Hoidon aikana kerron millaisia asioita puhdistan ja tasapainotan ja loppuajan kanavoin korkeaa energiaa hiljaisuudessa. Hoito ja ohjaus tehdään videoyhteydellä.

  Ilmoittaudu sähköpostilistalle, niin saat tiedon seuraavasta kerrasta

  Hinta: 15 €


  Maksuvaihtoehdot: tilisiirto, luottokortit, klarna-lasku 30 pv maksuajalla, osamaksu

  Todellisissa taloudellisissa vaikeuksissa voit kertoa tilanteestasi ja pyytää alennusta kurssista tai hoidosta. Pyyntöä ei tarvitse ujostella. Kurssi tai hoito saattaa auttaa parempaan tilanteeseen.

  Tietoa kouluttajasta