Intialaisen päähieronnan itsehoitokurssi

Intialaisen päähieronnan itsehoitokurssi verkkokurssina

Haluaisitko oppia helpoilla tavoilla hellittämään oman pään ja ohimoiden lihasjännityksiä ja tuntea verenkierron vilkastuvan hetkessä?

Intialainen päähieronta on tehokkaimpia keinoja rentoutumiseen ja myös koko kehon hoitoon, koska pään alueella sijaitsee valtava määrä hermoja ja akupisteitä.

Osalla tekniikoista verenkierron saa vilkastettua alle minuutissa, vaikkapa kesken kiireisen työpäivän. Hoitoon ei siis tarvitse käyttää paljon aikaa ja halutessa pidemmän hoidon voi tehdä vaikkapa sohvalla maaten

Kaikki tekniikat opetetaan selkeillä videoilla ja ohjeilla eikä mitään aiempaa kokemusta tarvita. Tekniikat ja asennot on muunnettu itsehoitoon sopiviksi niin, että omat kädet ja hartiat ovat mahdollisimman rentoina pään aluetta hoitaessa. Kurssi sopii siis erinomaisesti myös intialaisen päähieronnan kursseja käyneille ja ammattilaisillekin.

Olen hoitanut monia ihmisiä intialaisella päähieronnalla hyvin syvälle rentouttavin vaikutuksin ja pitänyt myös kursseja. Kuitenkin omaa päätäni hieroessani tulin joskus kipeämmäksi kuin mitä olin ennen sitä. Saatoin samalla jännittää niskaa, hartioita ja käsiä ja hieroa liian kovaa. Kädet myös väsyivät nopeasti. Vähitellen aloin keksiä parempia asentoja itsehoitoon eri tekniikoille ja joitakin uusiakin tekniikoita, sekä makuulla että istuen.

Videot ovat käytettävissäsi harjoittelun apuna 2 kuukauden ajan kurssin alkamisesta. Voit harjoitella videoiden ja suullisen ohjauksen avulla uudelleen ja uudelleen lukuisia kertoja. Voit myös esittää kysymyksiä koko 2 kk ajan. Otan myös mielelläni vastaan palautetta ja toiveita kurssin aikana ja kurssiin voidaan tehdä pieniä lisäyksiä.

Hinta: 39 €

Voit ilmoittautua odotuslistalle sähköpostitse, niin saat tiedon, kun kurssi on saatavilla.

Intialainen päähieronta

Intialainen päähieronta on erittäin rentouttava ja tehokas hoito, joka mm. auttaa stressiin, rauhoittaa mieltä, edistää päänahan verenkiertoa ja hiustenkasvua, auttaa helpottamaan kipuja ja monenlaisia vaivoja. Se on myös hyvin syvälle vaikuttava hoitomuoto, joka vaikuttaa sekä fyysisellä että psyykkisellä tasolla.

Intialaisessa päähieronnassa käytetään rytmikkäitä tekniikoita, joiden tempo ja voimakkuudet vaihtelevat. Hoito on kevyttä ja aistivaa, jolloin se vaikuttaa syvälle ja on kivutonta. Hoito muodostuu sarjasta hierontaliikkeitä, joilla käsitellään hartiaseutu, olkavarret, niska ja pää hellävaraisesti ja kuitenkin hyvin tehokkaasti.

Hoidon avulla voidaan saada apua mm.

 • lihasjännityksiin (kasvoissa, päässä, niskassa, hartioilla, olkavarsissa sekä rentoutumisen kautta myös muualla kehossa)
 • päänsärkyyn
 • silmien rasitukseen
 • stressiin (emotionaaliseen ja mentaaliseen)
 • unettomuuteen
 • energiatukoksiin
 • TMJ-oireisiin (leukanivelten pinnetilat, kasvohermosäryt, purentasäryt ym.)
 • lymfaattisiin tukoksiin
 • poskiontelotukoksiin
 • hius- ja päänahan ongelmiin
 • verenkierron paranemiseen (laskee verenpainetta)
 • pelkotiloihin, masennukseen, paniikkihäiriöihin
 • tinnitukseen
 • lukuisiin muihin vaivoihin

Rentoutumisen ja mielen rauhoittumisen myötä parantaa keskittymiskykyä ja lisää yleistä vireystasoa. Hoito myös poistaa voimakkaasti kuona-aineita ja aktivoi kehon nestekiertoa. Verenkierron ja lihasten hapenottokyvyn paraneminen, mielen rauhoittuminen ym. auttavat kehon omien säätelymekanismien toimintaa jolloin kehon on helpompi toimia normaalisti ja edistää terveyden ylläpitoa.

Intialainen päähieronta on hoitokokemuksena miellyttävä ja syvällisesti rentouttava ja sopii kaikenikäisille. Moni on ollut yllättynyt sen voimakkaasta vaikutuksesta. Sairauksien ja erilaisten oireiden hoitamisen lisäksi sopii hyvin rentoutumiseen ja itsensä tai läheisten hemmotteluun (lahjakortit).

"Jos me kaikki saisimme tätä puoli tuntia viikossa, elämä näyttäisi taatusti aurinkoisemmalta."
-Daily Mail-

"Voin verrata sitä tunnetta vain hypnoosin tuottamaan rentoutumiseen tai sellaiseen aivan liian harvinaiseen aamuun, jolloin herään virkistävän unen jälkeen ja tunnen, että maailma on ihmeellinen paikka."
-The Entertainer-