Palveluksessasi Sydämellä

vuodesta 2004

Hei! 

Olen Inna Akkila. 

Autan naisia kuuntelemaan itseään, astumaan omaan voimaan ja suurempaan potentiaaliin ja luomaan elämästään vapaampaa, onnellisempaa, runsaampaa ja merkityksellisempää.

Asun rauhallisella maaseudulla, jonne olen muuttanut Helsingistä. Luonto, läsnäoloa, sydänyhteys ja suloiset koirani ovat voimaannuttavaa arkeani. Olen käynyt läpi lukuisia koulutuksia, elämän oppeja ja kokemuksia. Meditaatio, jooga, itsensä kuuntelu ja kehittäminen ovat olleet vahvasti osa elämääni jo 19 vuoden ajan. Luovuin kiireisestä kirjanpitäjän työstä, hellitin, löysin sydänyhteyden, avauduin energioille, henkiselle polulle ja ihmisten auttamiselle.

Valmennukseni ovat sydämellisiä, kuuntelevia ja lempeän voimakasta muutosta tuovia. Välitän aidosti ja teen aina parhaani. Ymmärrän mielen toimintaa ja esteitä, manifestointia ja monenlaisia elämänkokemuksia. Valmennuksissani pystyn yhdistämään kaikki ominaisuuteni, laajan kokemukseni, koulutukseni ja ymmärrykseni tehokkaasti yksilöllisiin tarpeisiin.

Energiahoitotapani on pääosin intuitiivinen ja olen myös käynyt monia koulutuksia. Ominaisuuksiini kuuluu mm. voimakkaat energiat, korkeat energiataajuudet ja kyky ymmärtää monenlaisia, hyvin rankkojakin, elämänkokemuksia.

Kun voi hyvin, on vaivatonta olla läsnä tässä hetkessä, kuunnella itseään ja tehdä parempia ja rohkeampia valintoja. 

Sydämellisesti tervetuloa matkalle kohti vapaampaa ja omanlaisempaa elämää!

Inna 🤍