Hoidot

Avuksesi tehokasta, lempeää, korkeataajuista energiahoitoa, syvärentoutusta ja hoitopaketteja.
Energiani ovat voimistuneet pitkän kokemuksen myötä, joten lyhyet hoitoajat riittävät.

Sähköinen ajanvaraus on poistunut, koska keskityn nyt pääosin valmennuksiin. Teen myös hieman hoitoja, joihin voit varata ajan sähköpostitse inna(at)enkeli.net

Uutta Puhtia Elämään

Väsyttää välillä tai useinkin? Olisiko hyvä löytää enemmän energiaa ja kenties innostustakin elämään?
Uutta puhtia elämään -paketti on suunniteltu tuomaan enemmän energiaa, voimavaroja ja iloa lyhyessä ajassa.

Saat kirjallisesti tietoa ja ideoita pieniin muutoksiin ja mihin kiinnittää huomiota sekä 5 x 20 min energiahoitoa. Hoitojen väli suunnitellaan tarpeen mukaan. Yleensä alkuun 1-2 kertaa viikossa ja sen jälkeen 1-3 viikon välein.

Voit sopia aloituksesta tai kysyä lisää sähköpostitse inna(at)enkeli.net.

Hinta: 155 €

Hyvän Unen Tehostartti

Tehostartti on suunniteltu auttamaan katkaisemaan stressitilaa ja päässä pyöriviä ajatuksia, jotka haittaavat unen saantia ja syvempään uneen pääsyä.

Hyvä unenlaatu ja riittävät yöunet ovat valtavan tärkeitä jaksamiselle, keskittymiselle, suorituskyvylle ja terveydelle. Unettomuus voi olla lyhytaikaista tai siitä voi tulla kierre, joka ruokkii itseään.

Hyvän Unen tehostartti sisältää avuksesi kirjallisia ohjeita ja 5 x 15 min energiahoitoa iltaisin klo 19-21. Paras ajankohta hoidolle on, kun alat hellittää tekemisistä. Suositeltavaa on tehdä 2 hoitoa peräkkäisinä iltoina ja loput 1-2 kertaa viikossa.

Voit sopia aloituksesta tai kysyä lisää sähköpostitse inna(at)enkeli.net. 

Hinta:  155 €

Energiahoito

Energia virtaa meissä kaikissa luonnostaan. Energiahoito puhdistaa energioita, avaa energiatukkeumia ja näin voimistaa energianvirtausta kehossa.

Useimmilla aikuisilla energiankierto on heikentynyt esim. kiireen, stressin, tunnelukkojen, negatiivisten ajatusmallien tai sairauden vuoksi ja myös ympäristön energia vaikuttaa meihin. Vaikka mitään erityisiä sairauksia tai ongelmia ei olisikaan, hoito rentouttaa, auttaa kuuntelemaan itseään ja antaa lisää elinvoimaa.

Hoidon aikana hoitaja toimii kanavana korkealle energialle. Energiajärjestelmä mm. puhdistuu ja tasapainottuu sekä täyttyy uudella puhtaalla energialla, juuri sellaisella kuin sillä hetkellä hoidettavalle on tarpeen. Vaikutukset saattavat ilmetä lukuisin tavoin. Niitä ovat mm. kipujen ja sairauksien väheneminen, lisääntynyt hyvän olon tunne, stressin väheneminen, läsnäolo, parempi unenlaatu, tasapainoisempi ja rauhallisempi mielentila, energisyyden kasvu… 

Jokaiselle ja joka kerta kokemus on erilainen. Hoito on erittäin rentouttava ja stressiä poistava.
Kaukohoidon voit vastaanottaa helposti kotonasi tai missä tahansa oletkin.  Lisää tietoa energiahoidosta.

Hinta:  33 € / 20 min

Eläinten hoito

Energiahoito sopii hyvin myös kaikille eläimille. Hoitoon sisältyy tilanteesta viestittely omistajan kanssa.

Hinta:  33-45 € kaukohoitona

Sieluyhteys

Sydän- ja sieluyhteys tuo läsnäoloa, rauhaa ja iloa ja voimistaa intuitiota ja itsensä kuuntelua. Hoidossa keskitytään sydän- ja sieluyhteyden avautumiseen ja samalla energiat hoitavat energiakentän kokonaisuutta kuten energiahoidoissa yleensäkin.

Hinta: 33 € / 20 min etänä

Parantavaksi kanavaksi avautuminen

Energiakanavien avaus voimistaa kykyä välittää parantavaa energiaa itselle ja muille. On yleistä, että energiat virtaavat vapaammin esim. energiahoitokurssin jälkeen, mutta kiireen ja muun elämän keskellä virtaus alkaa vähitellen vaimentua. Tai ehkä haluat avautua vieläkin voimakkaammaksi kanavaksi ja avuksi ihmisille. Energiakanavien avaus on lempeää, rakkaudellista ja voimakasta.

Hinta: 33 € / 20 min etänä

Enkelihoito

Haluatko kokea enkeleiden eheyttävän ja rakastavan läsnäolon, yhteyden itseen ja hyvin korkeiden energioiden tuoman keveyden tunteen?

Enkelihoidon aikana saatat saada vastauksia kysymyksiisi ja uusia ideoita. Joskus ne tulevat tietoosi heti ja joskus myöhemmin unen, kävelylenkin tms aikana. Ne voivat tulla myös jonkin ihmisen, kirjan tai tv-ohjelman kautta, johon "satut" kiinnittämään huomiosi. Tai kenties uusia mahdollisuuksia avautuu yllättäen.

On yksilöllistä miten enkeliyhteys koetaan. Jotkut saavat jo hoidon aikana viestejä tai kuvia ja erilaisia tuntemuksia. Jotkut taas kokevat lähinnä syvän rentoutumisen ja rauhan ja kevyemmän olotilan. Hoidon aikana vahvistunutta yhteyttä voit keskittyä ylläpitämään myös itseksesi.

Enkelihoito aloitetaan ohjatulla rentoutumisella, joka avaa auran korkeampia tasoja ja auttaa mieltä hiljenemään. Sen jälkeen ohjaan sinut korkeammalle värähtelytasolle ja enkeliyhteyteen energioideni tukemana. Koko hoito tehdään intuitiivisesti hyvin korkealla energialla. Toimin hoidon aikana lähinnä kanavana ja värähtelytaajuuden nostajana, jotta enkeleiden on helpompi tulla auraasi ja sinun kokea tämä yhteys. Enkelienergia on hyvin eheyttävää ja täynnä rakkautta, lempeyttä ja hyväksyntää.

Enkelihoito tehdään videoyhteyden tai puhelimen kautta.

Hinta: 75 € / 55 min

Enkelihoito etäryhmässä

Ilmoittaudu sähköpostilistalle, niin saat tiedon seuraavasta kerrasta.

Hinta: 25 €

Oman elämän luominen ja manifestointi

Haluaisitko muuttaa elämääsi, mutta et ole varma mitä haluat? Haluaisitko kenties vapaampaa, omanlaisempaa ja runsaampaakin elämää? Elättää itsesi seuraamalla sydäntäsi ja tekemällä asioita, joista nautit?

Tarvitsetko selkeyttä ja ideoita kulkeaksesi oikeaan suuntaan? Tai oivallusta siitä miten haluamasi on mahdollista toteuttaa?

Yksilöllisesti tehdyssä ohjauksessa keskitytään juuri sinun tarpeisiisi ja myös mahdollisten esteiden ja ongelmien ratkaisuun.

Hoito aloitetaan ohjatulla rentoutumisella, joka auttaa mieltä hiljenemään ja tietoisuutta avautumaan suuremmille mahdollisuuksille. Hoito ja ohjaus tehdään sen hetkisten tarpeiden ja toiveiden mukaan. Korkeammat värähtelytaajuudet auttavat kuuntelemaan sisäisiä toiveita ja löytämään rohkeutta ja oivalluksia niiden toteuttamiseen. Kun mielen esteet avautuvat, askel askeleelta alkaa löytyä ratkaisuja. Prosessi jatkuu hoidon jälkeen. 

Jo yksi kerta tuo muutosta ja selkeyttä ja useampi kertaa tukee askel askeleelta isompaa elämänmuutosta. Muutosten määrä on yksilöllistä ja omasta tahdostasi riippuu kuinka paljon muutosta elämässäsi pääsee tapahtumaan.

Hinta:  75 € / 55 min videoyhteydellä

Energisoiva Syvärentoutus

Energisoiva syvärentoutus on erittäin rentouttava ja stressiä poistava hoito. Hoidon aikana hoidettava ohjataan keskittymään hengitykseen ja kehon eri osiin, jolloin mieli hiljenee ja rentoutuminen syvenee asteittain yhä syvemmälle. Pehmeä rauhoittava ääni auttaa rentoutumaan helpommin ja hoidon aikana virtaa myös hoitavaa energiaa.

Syvärentoutuminen tehdään videoyhteydellä. Voit rentoutua helposti kotonasi ja jäädä jatkamaan rentoutumista tai käydä nukkumaan heti hoidon jälkeen.

Hinta:  70 € / 55 min videoyhteydellä

Syvärentoutus ryhmässä videoyhteydellä

Ilmoittaudu sähköpostilistalle, niin saat tiedon seuraavasta kerrasta.

Hinta:  20 € / kerta


Maksuvaihtoehdot: tilisiirto, luottokortti ja Klarna-lasku

Asiakaspalautteita

”Iso kiitos hoidosta.❤️ Pitkästä aikaa sain nukkua yön ilman särkylääkkeitä.”

-Helena-

”Olin todella hämmästynyt, kun pitkään vaivannut olkapää parani yhdellä energiahoidolla. Monta hoitajaa oli yrittänyt korjata sitä fyysisillä hoidoilla ilman tuloksia ja tässä hoidossa siihen ei edes koskettu.”

-Hannu-

”Gradun kirjoittaminen oli jo niin stressaavaa etten pystynyt kunnolla ajattelemaan ja nukkumaan ja saanut sitä enää etenemään. Rentouduin totaalisesti hoidon aikana mitä en olisi ikinä uskonut. Hoidon ja kunnon yöunien jälkeen löysin taas voimia ja selkeyttä jatkaa. Kiitos!”

-Anne- 

”Yksi energiahoito muutti elämäni. Jätin pitkäaikaisen työn, perustin yrityksen ja aloin nähdä elämää uudella tavalla. Se oli ensimmäinen energiahoitoni ikinä ja seuraavan kerran kävin vasta parin vuoden kuluttua.”

-Minna-